Leiderschapsreis

Inspirerend, motiverend en energiek leidinggeven. Voor de troepen uit, de weg wijzen en onderweg bergen verzetten. Leiderschap is niet eenvoudig. We stellen hoge eisen aan organisaties en leidinggevenden. In de praktijk blijkt dat leiders die zichzelf durven te spiegelen en de confrontatie aangaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol. Ze geven zichzelf een enorme impuls en daarmee hun medewerkers en de organisatie.

De dagelijkse praktijk dwingt ons echter vaak om met het hier en nu bezig te zijn. Er is weinig ruimte en tijd voor reflectie, om eens uitgebreid te sparren of bewust bezig te zijn met de toekomst. Hierdoor ontbreekt vaak de focus op de doelstellingen van de organisatie maar ook op die van jezelf. Je kunt alleen anderen inspireren als jezelf geïnspireerd bent.

Tijdens ons high performance leiderschap programma in Oostenrijk bieden wij de ruimte, rust en reflectie die nodig is om je bewust te worden van je eigen leiderschap. In Oostenrijk ligt de focus op jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Er is voldoende tijd om na te denken over waar je staat en wat je wilt. We vormen met elkaar een klankbord en houden een spiegel voor waar nodig. Inspanning en ontspanning gaan tijdens deze week hand in hand.

Waar droom jij van?

Wat is jouw ideale plaatje, zowel privé als zakelijk? Wat vind je nu echt belangrijk? We gaan jouw droom kennen en er invulling aan geven. We nemen afscheid van beperkingen. We helpen je kansen te ontdekken en keuzes te maken. Inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet. Daar gaat het in deze leiderschapstraining over. Als jij het lef hebt in de spiegel te kijken en niet bang bent om de confrontatie aan te gaan met jezelf en je eigen grenzen op te zoeken dan is dit de reis voor jou.

Het resultaat

De uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je eigen persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen. Je verruimt je kijk op wat je doet en wat bij je past. Samen met collega-ondernemers en leidinggevenden leg je een authentiek fundament voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling als leider. Je bouwt met elkaar een duurzame relatie op. Er is volop ruimte voor ontspanning en je zult veel nieuwe inzichten opdoen. Je komt terug van een week om nooit meer te vergeten!

 

“Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis.” – Benjamin Franklin