Programma

Wij bieden een intensief trainingsprogramma met diverse werkvormen. Diepgaande werksessies worden afgewisseld door ontspanningsactiviteiten en een bedrijfsbezoek.

De volgende reis vindt plaats in 2020, inclusief vliegreis. Klik hier voor onze brochure met het programma.

Let op: het programma is een indicatie. We passen het programma aan op de behoeftes van de deelnemers en daarbij wordt er van de deelnemers enige flexibiliteit verwacht. Het programma start dagelijks om 09.00 uur en loopt door tot in de avonduren zodat we er alles uit kunnen halen in deze korte periode.

Investering

Jouw investering voor deze vijfdaagse reis is € 2.495,- excl. 21% BTW en vlucht. Hiervoor krijg je een volledig verzorgd programma; persoonlijke intake, kennismakingsavond en terugkombijeenkomst, vier overnachtingen op basis van volpension, transfer van en naar het vliegveld, vervoer ter plaatse, activiteiten, reisbegeleiding en begeleiding van twee professionele ervaren coaches, nazorg en natuurlijk een life time experience!

De kosten zijn volledig zakelijk aftrekbaar.

Vliegreis

De vlucht is niet inbegrepen in de reissom. Het vliegticket naar Innsbruck kan op uw verzoek door ons geboekt worden. Alleen Transavia vliegt in deze periode vanuit Amsterdam rechtstreeks op Innsbruck op zondag en woensdag.